Carlshøjgaard Bison Farm - Sundt og mørt kød
 
 
 
 
 
 
           Om os
 
 
 
 
 
 
 
 
Carlshøjgaard blev opført i 1796 i naturskønne omgivelser, og er siden blevet renoveret i flere omgange. Det samme kan man sige om gårdens produktion, som oprindeligt bestod af dyrehold. Produktionen blev i sidste halvdel af det tyvende århundrede omlagt til planteproduktion, for i slutningen af samme århundrede igen at blive omlagt til dyrehold. Dette dyrehold er dog lidt usædvanligt, da det består af amerikanske bisonokser.
De første dyr ankom til gården i foråret 1996 fra Belgien, hvortil der få år tidligere var importeret ganske mange dyr fra USA. Siden er der på Carlshøjgaard blevet avlet dyr, både til levebrug, såvel som til kødproduktion. Dyrene til levebrug er anvendt både til egen udvidelse af besætningen, men også til eksport og til andre danske avlere. Desuden er de overskydende tyre blevet slagtet og kødet solgt til købelystne kunder direkte herfra gården. 
Med denne nicheproduktion er det ønsket at være med til at producere et sundt og særdeles velsmagende kødprodukt, til nydelse for dem der på alle måder værdsætter muligheden for et enestående supplement til kosten.    
 
Adresse:
 
Carlshøjgaard Bison Farm
Karlshøj 5,
4733 Tappernøje.
Tlf-nr.: 55 56 46 62
 
Kødsalg/åbningstider:
 
Da vi indtil videre kun holder åbent et par gange om året, vil datoerne for dette salg blive anført på siden "hjem".
Hvis du ønsker at blive kontaktet, venligst udfyld/send formularen på siden "kontakt os".
 
 
 
 
 
 
MapQuest vilkår og betingelser Kort/Kørselsbeskrivelser er kun information. Brugeren bærer alt risiko. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører kan ikke gøres ansvarlige for indhold, veje forhold eller hastighed.